Blog milovníka Prahy

Blog milovníka Prahy

úterý 9. prosince 2014

Mirror Maze na Můstku

















Zrcadlové bludiště na Petříně zná jistě každý. Bohužel asi právě proto jsem jej ještě nezažila bez davů lidí, což právě u této atrakce dost snižuje zážitek-prostě jdete za člověkem, který je před vámi. Proto mám mnohem radši zrcadlové bludiště na Můstku. Přestože je v centru, je zde mnohem větší klid ne v tom petřínském. 

Najdete zde křivící zrcadla a dva labyrinty-zrcadlový a křišťálový, který vás potrápí mnohem více díky tomu, že neobsahuje jen zrcadla, ale i skla. Součástí je také kaleidoskopické kino, které mě příliš nenadchlo, ale nápad je to jistě zajímavý. Sama zde beru kamarády, kteří už v Praze většinu památek znají a chtějí si užít něco nového, a vždy jsou nadšení :-)

Adresa: Na Můstku 3, Praha 1

There are two mirror mazes in Prague-One on Petřín and one in the city centre Na Můstku. Maze on Petřín is well-known so there are always crowds od people, which makes maze unteresting and slow. That´s why I prefer maze Na Můstku. Despite it´s in the city center it´s much more calmer.

On Můstek there are two mazes, one from mirrors and second one from mirrors and also glass-the second one is very confusing. There is also kaleidoscopic cinema. In gift shop you can byu an original souvenirs. 

Address: Na Můstku 3, Praha 1




Žádné komentáře:

Okomentovat